Ajax

Ajax fungerer undertiden og nogle gange bare ikke

Ajax fungerer undertiden og nogle gange bare ikke
  1. Hvorfor Ajax ikke fungerer nogle gange?
  2. Hvad er Cache falsk i Ajax?
  3. Hvad sker der, når et Ajax-opkald stadig kører, og du sender et andet Ajax-opkald, før dataene fra det første AJAX-opkald kommer tilbage?
  4. Hvordan indstiller jeg cache falsk i Ajax-opkald?
  5. Hvad er cache i Ajax-opkald?
  6. Hvordan kontrollerer du, om Ajax-opkaldet er gennemført?
  7. Kan du få et Ajax-opkald inden for et Ajax-opkald?
  8. Hvordan venter jeg på Ajax-svar?
  9. Er jQuery død?
  10. Er Ajax frontend eller backend?
  11. Hvad returnerer et Ajax-opkald?

Hvorfor Ajax ikke fungerer nogle gange?

Du har sandsynligvis føjet elementer til siden, efter at lytteren er indstillet. Et par mulige problemer, pakk det ind i en dokumentklar begivenhed (hvis du ikke allerede gør det) Sørg for at stoppe linket ("Jeg kalder det fra HTML-link") fra at forekomme med e.

Hvad er falsk cache i Ajax?

cache = falsk . Du skal fremsætte din anmodning ved hjælp af $. ajax () -metoden, så du faktisk kan indstille cache-indstillingen til falsk . Dog gør alt dette, hvad du kalder et "quick fix hack". Det tilføjer _ = current_timestamp til forespørgselsstrengen, så anmodningen ikke cachelagres.

Hvad sker der, når et Ajax-opkald stadig kører, og du sender et andet Ajax-opkald, før dataene fra det første AJAX-opkald kommer tilbage?

6 svar. Da Ajax-opkald er asynkrone, vil applikationen ikke 'pause', før et ajax-opkald er afsluttet, og start blot det næste opkald med det samme. JQuery tilbyder en handler, der kaldes, når opkaldet er vellykket, og en anden, hvis der opstår en fejl under opkaldet. $.

Hvordan indstiller jeg cache falsk i Ajax-opkald?

  1. Metode 2: Indstil cache = falsk eksplicit i $. ajax anmodning. Vi kan indstille cache = falsk i $. indstillinger for ajax-indstillinger. ...
  2. Metode 3: Indstil cache = falsk eksplicit i $. få anmodning. Vi kan indstille cache = falsk i $. ...
  3. Metode 4: Tilføje tidsstempel til alle ajax-anmodninger. Vi kan indstille tidsstempel som en forespørgselsstreng til alle ajax-anmodninger. $.

Hvad er cache i Ajax-opkald?

Jeg vil gerne aktivere caching af et ajax-svar i javascript / browser. Fra jqueryen. ajax docs: Som standard udstedes anmodninger altid, men browseren kan vise resultater ud af dens cache. For at ikke tillade brug af cachelagrede resultater skal du indstille cache til falsk.

Hvordan kontrollerer du, om Ajax-opkaldet er gennemført?

jQuery ajaxStop () metode

Metoden ajaxStop () angiver en funktion, der skal køres, når ALLE AJAX-anmodninger er afsluttet. Når en AJAX-anmodning er gennemført, kontrollerer jQuery, om der er flere AJAX-anmodninger. Den funktion, der er angivet med ajaxStop () -metoden, kører, hvis der ikke afventer andre anmodninger.

Kan du få et Ajax-opkald inden for et Ajax-opkald?

Inden for succesen med dette ajax-opkald foretages endnu et AJAX-opkald. ... Det andet opkald kontrollerer, om e-mailen allerede er registreret. Hvis det har været, modtager det andet AJAX-opkald ingen returnerede data som vist i firebug og Chrome-konsollen i sagen.

Hvordan venter jeg på Ajax-svar?

“Jquery ajax vent på svar” kodesvar

  1. // jQuery venter på alle ajax-opkald for at gennemføre b4-kørsel.
  2. $. når (ajaxCall1 (), ajaxCall2 ()). færdig (funktion (ajax1Results, ajax2Results)
  3. // denne kode udføres, når alle ajax-opkald er udført.
  4. );
  5. funktion ajaxCall1 ()
  6. returnere $. ajax (
  7. url: "nogle_url.php ",

Er jQuery død?

I det mindste en del af jQuery-nummeret er, fordi det stadig kræves som en afhængighed af AngularJS såvel som ældre versioner af Bootstrap og sandsynligvis mange andre. Så mens jQuery kan installeres på en stor del af internettet, bruges det ikke altid af sig selv. ... Så jQuery er ikke død endnu, men døende.

Er Ajax frontend eller backend?

JavaScript er et scriptingsprog. I frontend bruges det til at gøre websider dynamiske. Derudover leverer den fuld stak-teknologier med biblioteker og rammer til både klientside og serversidescripting. AJAX.

Hvad returnerer et Ajax-opkald?

ajax () -funktionen returnerer det XMLHttpRequest-objekt, som det opretter. Normalt håndterer jQuery oprettelsen af ​​dette objekt internt, men en brugerdefineret funktion til fremstilling af en kan specificeres ved hjælp af xhr-indstillingen. ... abort () på objektet standser anmodningen, inden den er færdig.

At have flere URL-strukturer til wordpress-blog
Hvad er den bedste permalinkstruktur til WordPress? Hvordan laver jeg flere kategorier i WordPress? Hvordan tilføjer jeg en kategori og underkategori ...
Vis 'tags' for et indlæg på frontend i en listevisning
Hvordan viser du tags på et indlæg? Hvordan viser jeg indlæg fra en bestemt kategori på en side i WordPress? Hvordan viser jeg mine WordPress-indlæg i...
Ekskluder en kategori fra blokredaktørens kategoriwidget
Hvordan udelukker jeg en kategori fra en widget i WordPress? Hvordan udelukker jeg kategorier fra en blogside? Hvordan skjuler jeg en bestemt kategori...