Taxonomi

Arkiver for brugerdefineret taksonomiudtryk inden for et tilpasset taksonomiudtryk

Arkiver for brugerdefineret taksonomiudtryk inden for et tilpasset taksonomiudtryk
  1. Hvad er kategori arkiv?
  2. Hvad er en brugerdefineret taksonomi?
  3. Hvordan opretter jeg en taksonomiside til tilpasset posttype?
  4. Hvad er taksonomibetingelser?
  5. Hvad er en kategori?
  6. Er posttype taksonomi?
  7. Hvordan opretter du en brugerdefineret taksonomi?
  8. Hvordan laver du taksonomi?
  9. Hvad er et eksempel på en taksonomi?
  10. Hvordan får jeg et brugerdefineret taksonominavn i WordPress?
  11. Hvordan tilføjer jeg brugerdefinerede felter til tilpassede taksonomier?
  12. Hvordan opretter jeg en brugerdefineret taksonomi i WooCommerce?

Hvad er kategori arkiv?

Arkivet for en taksonomi er listen over indlæg i en taksonomi, der automatisk genereres af WordPress. For eksempel ville dette være den side, du ser, når du klikker på et kategorilink og ser alle indlæg i den kategori.

Hvad er en brugerdefineret taksonomi?

Afledt af den biologiske klassificeringsmetode Linnæisk taksonomi bruges WordPress-taksonomier som en måde at gruppere indlæg og brugerdefinerede indlægstyper sammen. ... Du har også mulighed for at bruge brugerdefinerede taksonomier til at oprette brugerdefinerede grupper og bringe dem under en paraply. For eksempel har du en brugerdefineret posttype kaldet Books.

Hvordan opretter jeg en taksonomiside til tilpasset posttype?

Du kan bruge WordPress-skabeloner til dette formål. Brug altid WP_Query () til tilpasset posttype og taksonomi. Opret nu en fil i dit tema som taxonomy-al_product_cat. php og skriv derefter kode i denne fil.

Hvad er taksonomibetingelser?

Taxonomiudtryk er et element inde i en taksonomi, ligesom en underkategori. Du kan tildele flere vilkår til det samme indlæg. Tilføjelse af vilkår til indlæg gør det lettere at organisere indhold. Et enkelt indlæg kan også have vilkår, der kommer fra forskellige taksonomier. I vores eksempel kan du se et indlæg, der har to taksonomier.

Hvad er en kategori?

1: en af ​​flere grundlæggende og særskilte klasser, som enheder eller begreber tilhører skatteydere, falder ind i en af ​​flere kategorier. 2: en opdeling inden for et klassificeringssystem Hun konkurrerede om prisen i sin alderskategori. Synonymer Flere eksempler på sætninger Lær mere om kategori.

Er posttype taksonomi?

Indlægstyper er et udtryk, der bruges til at henvise til forskellige typer indhold på et WordPress-websted. I al praktisk forstand skal det kaldes indholdstype. ... WordPress-taksonomier bruges som en måde at gruppere indlæg og brugerdefinerede indlægstyper sammen. WordPress leveres med to standardtaksonomier, kategorier og tags.

Hvordan opretter du en brugerdefineret taksonomi?

I WordPress kan du oprette (eller "registrere") en ny taksonomi ved hjælp af funktionen register_taxonomy (). Hver taksonomimulighed er dokumenteret i detaljer i WordPress Codex. Efter at have tilføjet dette til dit temas funktioner. php-fil, skal du se en ny taksonomi under menuen "Indlæg" i admin-sidebjælken.

Hvordan laver du taksonomi?

Hovedtrinene i udviklingen af ​​en taksonomi er informationsindsamling, udkast til design og opbygning af taksonomi, gennemgang / afprøvning / validering og revision af taxonomi og udarbejdelse af taxonomistyring / vedligeholdelsesplan.

Hvad er et eksempel på en taksonomi?

Taxonomi er videnskaben om klassificering af planter og dyr. ... Et eksempel på taksonomi er den måde, hvorpå levende væsener er opdelt i kongerige, fylium, klasse, orden, familie, slægt, art. Et eksempel på taksonomi er Dewey Decimal-systemet - den måde, biblioteker klassificerer fagbøger på efter division og underinddelinger.

Hvordan får jeg et brugerdefineret taksonominavn i WordPress?

Alt du skal gøre er at indsætte følgende kode på din taksonomiarkivside. $ term = get_term_by ('slug', get_query_var ('term'), get_query_var ('taksonomi'));
...
Sådan vises den aktuelle taxonomititel, URL og mere i WordPress

  1. term_id.
  2. navn.
  3. slug.
  4. term_group.
  5. term_taxonomy_id.
  6. taksonomi.
  7. beskrivelse.
  8. forælder.

Hvordan tilføjer jeg brugerdefinerede felter til tilpassede taksonomier?

Tilføjelse af felter

  1. Fra administratorskærmen for brugerdefinerede felter skal du klikke på knappen Tilføj ny for at oprette en ny feltgruppe.
  2. Tilføj de felter, du gerne vil se, når du redigerer en taxonomiudtryk.
  3. Under Lokationer skal du vælge Taxonomy-termreglen og vælge den tilsvarende værdi for at vise denne feltgruppe.

Hvordan opretter jeg en brugerdefineret taksonomi i WooCommerce?

Gå til sektionen 'CPT UI' til venstre for WordPress-administratoren, og klik på afsnittet 'Tilføj / rediger taksonomier':

  1. Tilføj Taxonomy Slug (ideelt set 1 ord, små bogstaver).
  2. Tilføj et flertals- og entalnavn (etiket) til din tilpassede WooCommerce-taksonomi. ...
  3. Vedhæft det til produktindlægstypen.
  4. Klik på 'Tilføj taksonomi'.

Ændrer CPT-permalink
Hvordan ændrer jeg permalink for en posttype? Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Hvordan ændrer jeg en permalink i en WordPress-da...
Skift permalinks-struktur for specifikt tag
Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Hvordan indstiller jeg en brugerdefineret struktur til permalinks i WordPress? Hvordan opretter...
Hjælp mig med at få navnet på produktunderkategorien
Hvordan finder jeg underkategorier af en kategori i WordPress? Hvordan finder jeg produktkategoriens navn i WooCommerce? Hvordan kan jeg få underkateg...