Åben

Blog åben i ny fane

Blog åben i ny fane

Generelt på Blogger-webstedet eller en hvilken som helst anden Blogging-platform, ser du Blog Post åbent i det aktuelle fane eller vindue. Og hvis du ønsker at åbne et indlæg i en ny fane eller et nyt vindue, skal du højreklikke på din museknap og være nødt til at vælge Åbn link i ny fane eller vindue.

  1. Skal bloglinks åbnes i en ny fane?
  2. Hvordan åbner jeg et link i et nyt fanevindue?
  3. Hvordan åbner jeg en ny fane med WordPress?
  4. Hvordan får jeg links til automatisk at åbne i en ny fane?
  5. Hvad er forskellen mellem at åbne en ny fane og åbne et nyt vindue?
  6. Er åben i Ny fane dårlig for SEO?
  7. Hvad er tastaturgenvejen for at åbne et link i en ny fane?
  8. Hvad er genvejen for at åbne en ny fane?
  9. Hvordan åbner jeg et tag i en ny fane?
  10. Hvordan åbner jeg en PDF i et nyt vindue?

Skal bloglinks åbnes i en ny fane?

Interne links bør aldrig åbnes i nye browserfaner, men snarere den samme fane, som brugeren er på. ... At holde brugerne på samme fane hjælper dem med bedre at forstå navigationsflowet på dit websted. Eksterne links skal dog åbnes i nye faner. Disse links fører brugerne til et andet websted.

Hvordan åbner jeg et link i et nyt fanevindue?

Sammenfattende

Du har bare brug for et anker ( <-en> ) -element med tre vigtige attributter: href-attributten indstillet til URL'en til den side, du vil linke til. Målattributten indstillet til _blank, som fortæller browseren at åbne linket i en ny fane / et nyt vindue afhængigt af browserens indstillinger.

Hvordan åbner jeg en ny fane med WordPress?

Sådan åbner du eksterne menulinks i en ny fane med WordPress ?

  1. Klik på linket Skærmindstillinger i øverste højre hjørne af skærmbilledet til menuadministrator.
  2. Kontroller indstillingen "Link Target": Dette vil afsløre indstillingen "Åbn link i en ny fane".

Hvordan får jeg links til automatisk at åbne i en ny fane?

Hvis du bruger en mus, skal du blot bruge den midterste museknap til at klikke på et link straks åbne den i en ny browserfane! Når du holder Skift-tasten nede, mens du midtklikker, hjælper du dig også automatisk til at skifte til fanen. Trackpads på Windows-laptops kan også åbne links i nye faner.

Hvad er forskellen mellem at åbne en ny fane og åbne et nyt vindue?

Åbning af en ny fane betyder at oprette en fane i det samme vindue. Mens du åbner et nyt middel til at åbne et separat vindue, der adskiller sig fra dine nuværende vinduer. ... Åbning af et nyt vindue tager også mere ram sammenlignet med at åbne et nyt vindue.

Er åben i Ny fane dårlig for SEO?

Så meget som du gerne vil kontrollere dine brugere, er det ikke din browser. Du bør ikke tvinge dem til at åbne links i et nyt vindue - det kan være irriterende. Du ønsker, at dine brugere skal vende tilbage til dit websted, så det er vigtigt at holde dem glade.

Hvad er tastaturgenvejen for at åbne et link i en ny fane?

Gå til det ønskede link, og tryk på Ctrl + Enter for at åbne i en ny fane eller bare Enter for at åbne i samme fane. Du kan bruge Skift + Enter til at åbne det i et nyt vindue.

Hvad er genvejen for at åbne en ny fane?

Åbn genvej til ny fane

For at åbne en ny fane skal du holde Kommando nede og trykke på T. På pc skal du holde Ctrl nede og trykke på T.

Hvordan åbner jeg et tag i en ny fane?

Sådan åbnes hyperlinks i en ny browserfane eller -vindue. Det korte svar er: tilføj bare en target = "_ blank" attribut til dine links (anker tags). Når dine besøgende nu klikker på dette link, åbnes det i et nyt vindue eller en ny fane (afhængigt af hvilken webbrowser de bruger, og hvordan de konfigurerede den browser).

Hvordan åbner jeg en PDF i et nyt vindue?

I Adobe Acrobat (applikationen, ikke . pdf-læser) brug linkværktøjet til at redigere det hyperlinkede tekstobjekt. Fjern handlingen "Åbn et weblink", der er tildelt som standard til at håndtere den hyperlinkede tekst, når der klikkes på. Tildel en ny handling til den linkede tekst, der åbner hyperlinket i et nyt vindue.

Fejlfinding af yoast og permalink
Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Hvilket er det korrekte format for en permalink? Hvorfor fungerer permalink ikke i WordPress? P...
Omdirigeringer efter permalinkændring
Konfigurer musen over værktøjer, og klik på Omdirigering. Læs siden Kom godt i gang, og klik på Start opsætning. (Valgfrit) Vælg Overvåg permalinkændr...
At have flere URL-strukturer til wordpress-blog
Hvad er den bedste permalinkstruktur til WordPress? Hvordan laver jeg flere kategorier i WordPress? Hvordan tilføjer jeg en kategori og underkategori ...