Hvile

Oprettelse af et brugerdefineret slutpunkt til hvile, jeg ser, at slutpunktet findes i wp-json, men anmodningen vender tilbage 404

Oprettelse af et brugerdefineret slutpunkt til hvile, jeg ser, at slutpunktet findes i wp-json, men anmodningen vender tilbage 404
  1. Hvordan opretter jeg et tilpasset slutpunkt i WordPress?
  2. Hvordan aktiverer jeg REST API i WordPress?
  3. Hvad er Endpoint WordPress?
  4. Hvordan finder jeg slutpunktets URL i WordPress?
  5. Hvordan laver jeg et tilpasset slutpunkt?
  6. Hvordan opretter du et slutpunkt?
  7. Hvad er WP REST API?
  8. Hvordan aktiverer jeg REST API?
  9. Hvordan fungerer REST API?
  10. Hvad er forskellen mellem en rute og et slutpunkt?
  11. Kan 2 API'er have samme slutpunkt?
  12. Hvad er slutpunkt i REST API?

Hvordan opretter jeg et tilpasset slutpunkt i WordPress?

Oprettelse af et brugerdefineret slutpunkt

Som navnet antyder, er register_rest_route den funktion, som vi skal bruge til at registrere en ny rute med WordPress. Denne funktion skal tilføjes i en funktion knyttet til rest_api_init-krog. Det første argument i funktionen register_rest_route er navneområdet.

Hvordan aktiverer jeg REST API i WordPress?

Sådan installeres det:

  1. Download WordPress REST API Basic Auth-plugin.
  2. Log ind på dit WordPress Dashboard, og gå til Plugins -> Tilføj ny. Klik på knappen Upload plugin, og vælg plugins zip-fil.
  3. Gå til menuen Installerede plugins, og aktiver plugin derfra.

Hvad er Endpoint WordPress?

Slutpunkter er tilgængelige funktioner via API'en. Dette kan være ting som at hente API-indekset, opdatere et indlæg eller slette en kommentar. Slutpunkter udfører en bestemt funktion, idet de tager et antal parametre og returnerer data til klienten. En rute er det "navn", du bruger til at få adgang til slutpunkter, der bruges i URL'en.

Hvordan finder jeg slutpunktets URL i WordPress?

Adgang til alle dine webstedsdata via REST API er så simpelt som at komponere en URL. For ethvert WordPress-websted, der kører mindst version 4.7, tilføj følgende streng til slutningen af ​​dit websteds url: / wp-json / wp / v2 (e.g., http: // eksempel.com / wp-json / wp / v2). Sæt denne URL i din browser, og se hvad der kommer op.

Hvordan laver jeg et tilpasset slutpunkt?

Du skal simpelthen videregive tilladelse_opkald til funktionen register_rest_route (), som giver dig mulighed for at tilføje tilladelser, der styrer adgangen til slutpunktet. For eksempel: add_action ('rest_api_init', funktion () register_rest_route ('mytwentyseventeentheme / v1', 'latest-posts / (?

Hvordan opretter du et slutpunkt?

Opret dit eget REST API-slutpunkt

  1. Introduktion. Fil- og bibliotekstrukturen.
  2. Plugin-filer. SwagBannerApi.php. Komponenter / Api / Ressource / Banner.php. Controllere / Api / Banner.
  3. Test API. FÅ. FÅ (Liste) PUT. STOLPE. SLET.
  4. Download plugin.

Hvad er WP REST API?

Hvad er WordPress REST API? WordPress REST API er en grænseflade, som udviklere kan bruge til at få adgang til WordPress uden for selve WordPress-installationen. Du får adgang til det ved hjælp af JavaScript, hvilket betyder, at det kan bruges til at oprette interaktive websteder og apps.

Hvordan aktiverer jeg REST API?

  1. Vælg Administration > Sikkerhed: REST API-adgang for at få vist REST API-adgangssiden.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Aktiver REST API-adgang under REST API-adgangsindstillinger.
  3. Klik på Anvend for at anvende dine ændringer i den kørende konfiguration.
  4. Klik på Gem på disk for at gemme dine indstillinger permanent.

Hvordan fungerer REST API?

En REST API fungerer på samme måde. Du søger efter noget, og du får en liste med resultater tilbage fra den service, du anmoder om fra. ... Udvikleren opretter API'en på serveren og giver klienten mulighed for at tale med den. REST bestemmer, hvordan API'en ser ud.

Hvad er forskellen mellem en rute og et slutpunkt?

Et slutpunkt udfører en bestemt funktion ved at tage en eller flere parametre og returnere de resulterende data. En rute er det navn, du bruger til at få adgang til de tilgængelige slutpunkter. I lægmandssprog er ruten URI, slutpunktet er den handling, der udføres på URI. For at se hvordan dette fungerer, har vi brug for et eksempel.

Kan 2 API'er have samme slutpunkt?

Nu kan den samme ressource ofte tilgås af flere forskellige slutpunkter. Det samme slutpunkt kan også returnere forskellige ressourcer afhængigt af en forespørgselsstreng. De kunne naturligvis alle få adgang til den samme ressource i en given API.

Hvad er slutpunkt i REST API?

Kort sagt, et slutpunkt er den ene ende af en kommunikationskanal. Når en API interagerer med et andet system, betragtes berøringspunkterne i denne kommunikation som slutpunkter. For API'er kan et slutpunkt omfatte en URL til en server eller tjeneste. ... Det sted, som API'er sender anmodninger, og hvor ressourcen bor, kaldes et slutpunkt.

Hvilken del af skabelonen der skal redigeres for at fjerne kategorienavn fra toppen af ​​indlæg?
Hvordan fjerner jeg kategorier fra WordPress-indlæg? Hvordan ændrer jeg en kategoriskabelon i WordPress? Hvordan opretter jeg en kategoriskabelon i Wo...
Hvordan adskiller jeg medier til visning i bestemte kategorier på WordPress-hjemmesiden?
Hvordan viser jeg indlæg fra en bestemt kategori på en side i WordPress? Hvordan tilpasser jeg min WordPress-kategoriside? Hvordan viser jeg kategorie...
hvordan man skjuler alle indlæg under en kategori
Hvordan skjuler jeg en bestemt kategori fra indlægget? Hvordan skjuler jeg kategorier i WordPress? Hvordan udelukker jeg kategorier fra en blogside? H...