Harmonika

Sådan vises / skjules harmonika? [lukket]

Sådan vises / skjules harmonika? [lukket]
  1. Hvordan lukker jeg min harmonika som standard?
  2. Hvordan skjuler du harmonika?
  3. Hvordan lukker du et harmonika Divi?
  4. Hvordan viser jeg første harmonika åben som standard?
  5. Hvordan holder jeg harmonika lukket som standard i WordPress?
  6. Hvad er forskellen mellem skifte og harmonika?
  7. Hvad er Aria-kontroller i bootstrap?
  8. Hvordan udvider og skjuler du en div i HTML?
  9. Hvordan laver jeg en bootstrap-harmonika?
  10. Hvordan redigerer jeg harmonika i WordPress?
  11. Hvad er et skifte i Divi?
  12. Hvad er et harmonika-modul?

Hvordan lukker jeg min harmonika som standard?

Dette er en meget nem og enkel metode, lav først et harmonika med et par skifter. I mit eksempel har jeg oprettet 3 skifter. Og det er det! Du har nu skjult den første fane og start med fane 2, og denne er lukket som standard.

Hvordan skjuler du harmonika?

ui-harmonika-header: eq (indeks) '). skjule(); Hvis du bruger dette script på det første panel, vises en afkortet linje.

Hvordan lukker du et harmonika Divi?

Følgende eksempel viser funktionen i aktion. Klik for at åbne harmonika-fanerne, hvorefter du kan lukke dem igen ved at klikke på skifteikonet "luk" eller på selve skiftetitlen.

Hvordan viser jeg første harmonika åben som standard?

Føj en CSS-klasse til div eller en hvilken som helst container, som du vil vise.. og sæt også billedkilden for at vise det åbne ikon for første gang. På billedet skal du bruge det samme ID (dit ID), der indstiller kildeattribut i jquery.

Hvordan holder jeg harmonika lukket som standard i WordPress?

Sådan holder du harmonika lukket som standard i Elementor (ingen kode)

  1. Installer PowerPack-tilføjelser til Elementor-plugin fra WordPress Plugins Repository.
  2. Rediger siden med Elementor, som du vil placere Accordion-widgeten på.
  3. Træk og slip den avancerede harmonika-widget på siden fra PowerPack Elements-gruppen.
  4. Skriv dit ønskede indhold til Accordion-paneler.

Hvad er forskellen mellem skifte og harmonika?

Forskellen vises, når du bruger mere end en “blok” inden for et skifte- eller harmonika-sæt: alle skifter kan åbnes / lukkes uafhængigt; mens det er i et harmonika-sæt, kan kun en blok være åben på samme tid.

Hvad er Aria-kontroller i bootstrap?

HTML5 ARIA-attribut kan bruges i din kode, selv uden bootstrap. Tilgængelige rige internetapplikationer (ARIA) definerer måder at gøre webindhold og webapplikationer (især dem, der er udviklet med Ajax og JavaScript) mere tilgængelige for mennesker med handicap.

Hvordan udvider og skjuler du en div i HTML?

kollaps klasse angiver et sammenklappeligt element (a <div> i vores eksempel); dette er indholdet, der vises eller skjules med et klik på en knap. For at kontrollere (vise / skjule) det sammenklappelige indhold skal du tilføje attributten data-toggle = "skjul" til en <-en> eller a <knap> element.

Hvordan laver jeg en bootstrap-harmonika?

Via dataattributter

Sørg for at tilføje klassekollaps til det sammenklappelige element. Hvis du ønsker, at det skal åbnes som standard, skal du tilføje det ekstra klasseshow . For at tilføje harmonika-lignende gruppeadministration til et sammenklappeligt område skal du tilføje dataattributten data-parent = "# selector" . Se demo for at se dette i aktion.

Hvordan redigerer jeg harmonika i WordPress?

Rediger eksisterende harmonika

Trin 1: Naviger til Widgetkit, og vælg Harmonika. Det skal være åbent som standard. Trin 2: Klik på navnet på det harmonika, du vil redigere. Trin 3: Rediger indholdet af harmonika ved at ændre titlen eller indholdet på hvert harmonika-element.

Hvad er et skifte i Divi?

Skifter er en fantastisk måde at konsolidere information og forbedre brugeroplevelsen på din side. Ved hjælp af Divi kan du oprette et vilkårligt antal skifter, der ser godt ud i en hvilken som helst størrelse kolonne.

Hvad er et harmonika-modul?

Harmonika-modulet er en fantastisk måde at konsolidere information inden for et enkelt system. Harmonika ligner meget faner, bortset fra at elementerne vises i en lodret liste. Når et nyt element på listen åbnes, lukkes det tidligere åbnede element, og det nye artikels indhold vises.

Skift permalinkstruktur på alle steder på et multisite
Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Hvordan ændrer jeg permalinkstrukturen i WordPress? Hvordan fjerner jeg en permalink fra en Wor...
Skift permalinks-struktur for specifikt tag
Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Hvordan indstiller jeg en brugerdefineret struktur til permalinks i WordPress? Hvordan opretter...
Hvorfor Permalink ikke vises i Indstillinger? [lukket]
Kan ikke finde Permalink-indstillinger WordPress? Hvordan nulstiller du permalinks? Hvordan ændrer jeg permalinket til en WordPress-side? Hvad er en p...