Slug

hvordan man får indlægsslug fra url i wordpress

hvordan man får indlægsslug fra url i wordpress

Du kan gøre dette er på mange måder som:

  1. Du kan bruge Wordpress globale variabel $ post: <? php global $ post; $ post_slug = $ post->postnavn; ?>
  2. Eller du kan få brug: $ slug = get_post_field ('post_name', get_post ());
  3. Eller få fuld url og brug derefter PHP-funktionen parse_url:

  1. Hvordan får jeg sluggen fra URL i WordPress?
  2. Hvordan får jeg en slug-URL?
  3. Hvordan kan jeg få post-id efter URL?
  4. Hvordan laver jeg en slug i WordPress?
  5. Hvordan finder jeg den aktuelle URL i WordPress?
  6. Hvordan finder jeg link-id'et til en WordPress-side?
  7. Hvad skal min snegle være??
  8. Er Slug farlig?
  9. Hvorfor kaldes det en URL-slug?

Hvordan får jeg sluggen fra URL i WordPress?

Der er flere måder at få den aktuelle sides eller indlægets slug på WordPress. Mest simpelt kan et indlægs eller sides slug hentes ved at få adgang til det globale indlægs objektets postnavn-egenskab.

Hvordan får jeg en slug-URL?

En slug er den del af en URL, der identificerer en bestemt side på et websted i en letlæselig form. Med andre ord er det den del af URL'en, der forklarer sidens indhold. For denne artikel er URL'en f.eks. Https: // yoast.com / slug, og sneglen er simpelthen 'slug'.

Hvordan kan jeg få post-id efter URL?

14 måder at få post-id på WordPress

  1. Føj kolonnen Post-id til WordPress-indlægstabellen. Jeg kan godt lide denne metode. ...
  2. Fra det globale $ post-objekt. ...
  3. Brug af get_the_id () og_id () -funktionerne. ...
  4. Få post-ID efter titel. ...
  5. Få post-ID af Slug. ...
  6. Få post-id efter URL. ...
  7. Få post-ID vist på forsiden. ...
  8. Nem måde at få post-ID på i en WP_Query-loop.

Hvordan laver jeg en slug i WordPress?

WordPress genererer automatisk en slug til dine kategorier og tags, men du kan oprette din egen slug. For at ændre en kategorislug skal du gå til admin-sidebjælken og vælge Indlæg »Kategorier. Vælg den kategorislug, du vil ændre, og klik på knappen Rediger.

Hvordan finder jeg den aktuelle URL i WordPress?

Brug af anmodningsforespørgsel til WordPress for at generere den aktuelle side-URL. <? php global $ wp; $ current_url = add_query_arg ($ wp->query_string, '', home_url ($ wp->anmodning ) ); ?> Da $ _SERVER ['REQUEST_URI'] repræsenterer ufiltreret brugerinput, skal man altid undgå returværdien af ​​add_query_arg (), når konteksten ændres.

Hvordan finder jeg link-id'et til en WordPress-side?

Get_permalink () -funktionen er en hjælperfunktion, der har været i WordPress siden begyndelsen. Det, du kan bruge den til, er at få URL'en til en permalink tilknyttet ethvert side-ID eller post-ID. Det tager normalt et enkelt argument - et heltal eller et postobjekt.

Hvad skal min snegle være??

Når du opretter en ny side eller et nyt indlæg, skal du bruge lidt tid på at optimere din slug ved at inkludere de søgeord, du vil rangere efter, og ved at ekskludere stopord. Hold dine snegle korte og beskrivende, brug bindestreger som ordadskiller og brug kun små bogstaver.

Er Slug farlig?

Hvor farlig er snegle? Det kan være en overraskelse, men snegle kan forårsage skade. Det slimede slim, som snegle producerer, kan forårsage overskydende savling eller opkastning hos kæledyr som katte og hunde, hvis de indtages. Endnu værre, nogle snegle bærer en parasit kaldet rotte lungorm, som kan overføres til dit kæledyr, hvis de spiser en snegl.

Hvorfor kaldes det en URL-slug?

Det er normalt slutdelen af ​​URL'en, som kan fortolkes som navnet på ressourcen, svarende til basenavnet i et filnavn eller titlen på en side. Navnet er baseret på brugen af ​​ordet slug i nyhedsmedierne for at angive et kort navn givet til en artikel til intern brug.

Hvorfor kan ikke ændre permalinket til min side / indlæg?
Hvordan ændrer jeg permalink på en WordPress-side? Hvorfor kan jeg redigere permalink WordPress? Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur...
Ændrer CPT-permalink
Hvordan ændrer jeg permalink for en posttype? Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Hvordan ændrer jeg en permalink i en WordPress-da...
iFrame permalinks på Wordpress
Hvordan integrerer jeg en iFrame i WordPress? Hvordan tilføjer jeg en permalink i WordPress? Hvordan ændrer jeg permalink på en WordPress-side? Hvorda...