Sortere

Sådan sorteres efter nummer

Sådan sorteres efter nummer
  1. Hvordan sorterer jeg efter antal i Excel?
  2. Hvordan sorterer jeg et Excel-regneark efter navn?
  3. Hvorfor sorterer Excel ikke numre korrekt?
  4. Hvordan sorterer du A til Z i tal?
  5. Hvordan sorterer jeg tal i ark?
  6. Hvordan alfabetiserer du tal?
  7. Hvordan sorterer jeg på sider?
  8. Kan du filtrere data i tal?

Hvordan sorterer jeg efter antal i Excel?

Sådan sorteres i Excel?

  1. Vælg en enkelt celle i den kolonne, du vil sortere.
  2. På fanen Data i Sorter & Filtrer gruppe, klik. at udføre en stigende sortering (fra A til Z eller mindste antal til største).
  3. Klik på. for at udføre en faldende sortering (fra Z til A eller det største antal til mindste).

Hvordan sorterer jeg et Excel-regneark efter navn?

Sorteringsniveauer

  1. Vælg en celle i den kolonne, du vil sortere efter. ...
  2. Klik på fanen Data, og vælg derefter kommandoen Sorter.
  3. Dialogboksen Sorter vises. ...
  4. Klik på Tilføj niveau for at tilføje en anden kolonne, du kan sortere efter.
  5. Vælg den næste kolonne, du vil sortere efter, og klik derefter på OK. ...
  6. Regnearket sorteres efter den valgte rækkefølge.

Hvorfor sorterer Excel ikke numre korrekt?

Hvis det ser ud til, at dataene ikke sorteres ordentligt, skal du se følgende liste over mulige løsninger: Sørg for, at der ikke findes skjulte rækker eller kolonner. Brug en enkelt række til overskrifter. Hvis du har brug for en overskrift med flere linjer, skal du enten indpakke teksten i cellen eller bruge Alt + Enter for at tvinge linjeskift i cellen.

Hvordan sorterer du A til Z i tal?

Sorter data i en kolonne

Tryk på tabellen, og tryk derefter på brevet over kolonnen med de data, du vil sortere efter. nederst på skærmen, og tryk derefter på en indstilling: Sorter stigende: Sorterer tabelrækkerne i alfabetisk rækkefølge (A til Z) eller ved at øge de numeriske værdier baseret på dataene i den valgte kolonne.

Hvordan sorterer jeg tal i ark?

Åbn et regneark på din computer i Google Sheets. Højreklik på bogstavet i den kolonne, du vil sortere efter, øverst. Klik på Sorter ark efter A til Z eller Sorter ark Z til A.

Hvordan alfabetiserer du tal?

Hvis en referencelistepost begynder med et nummer (som det kan være tilfældet for en reference uden forfatter), skal du alfabetisere posten i referencelisten, som om nummeret var stavet ud. Så i det følgende eksempel ville henvisningen, der begynder med 50, blive alfabetiseret, som om 50 var skrevet halvtreds.

Hvordan sorterer jeg på sider?

Klik et vilkårligt sted i tabellen, og flyt derefter markøren over brevet over den kolonne, som du vil sortere efter. Klik på pilen, der vises ved siden af ​​kolonnebrevet, og vælg derefter en sorteringsindstilling: Sorter stigende: Sorter dataene i alfabetisk rækkefølge (A til Z) eller ved at øge de numeriske værdier.

Kan du filtrere data i tal?

Du kan også sortere og filtrere data ved hjælp af panelet Sorter og filtrer (tilgængeligt fra den samme pop op-menu eller ved at klikke på værktøjslinjens Sorter og filtrer-knap) vist i figur 2, hvilket giver mulighed for mere kompleks sortering ved at anvende flere sorteringskriterier (sorter efter dato og derefter f.eks. ved navn). ...

At få tilbage en permalink fra tilpasset url
Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Hvordan får jeg en brugerdefineret posttype permalink? Hvordan ændrer jeg en Permalink? Hvordan...
Permalink navigerer ikke til indlæg (ændrer kun url)
Hvordan ændrer jeg permalinket til et indlæg? Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Er en permalink det samme som en URL? Kan du ændr...
Begrænsning af viste indlæg til indlæg fra kun udvalgte forfattere
Hvordan begrænser jeg forfattere til deres egne indlæg i WordPress-admin? Hvordan begrænser jeg en bestemt kategori i WordPress? Hvordan skjuler jeg e...