Tilsidesæt

Overstyr plugin-filer fra underordnet tema (/ inc /) mappe

Overstyr plugin-filer fra underordnet tema (/ inc /) mappe
  1. Hvordan tilsidesætter jeg plugins i børnetema?
  2. Hvordan tilsidesætter jeg plugin-filer i temaet?
  3. Hvordan tilsidesætter du overordnede temafiler til børn?
  4. Hvordan tilsidesætter jeg et WordPress-tema?
  5. Hvordan tilsidesætter du et plugin?
  6. Hvordan redigerer jeg et barnetema-plugin?
  7. Hvordan tilsidesætter jeg pluginet til WooCommerce-skabelonfiler?
  8. Hvordan tilsidesætter jeg et WordPress-plugin?
  9. Hvordan tilsidesætter jeg plugin-klassen i WordPress?
  10. Hvordan tilsidesætter jeg den overordnede temafunktion i et børnetema?
  11. Hvordan opretter du en funktion i børnetema?
  12. Hvordan opretter jeg et børnetema i WordPress?

Hvordan tilsidesætter jeg plugins i børnetema?

Du kan ikke overskrive et brugerdefineret plugin, den eneste måde er at duplikere hans indhold og oprette et nyt plugin og tilpasse dette nye plugin lavet af dig selv..

Hvordan tilsidesætter jeg plugin-filer i temaet?

-> Kopier fil. -> Gå til wp-indhold / temaer / dit-valgte tema / og opret en mappe import-eventbrite og inde i denne mappe opret mappelayouter. -> Indsæt den kopierede fil her, og rediger efter dine behov. Denne fil tilsidesætter plugins fil.

Hvordan tilsidesætter du overordnede temafiler til børn?

I disse tilfælde skal du deaktivere funktionen og erstatte den med en egen funktion med et andet navn. For at oprette din nye funktion kan du kopiere og indsætte funktionen fra det overordnede tema i barnets temas funktioner. php-fil, og rediger den derefter for at fjerne den kode, du ikke ønsker.

Hvordan tilsidesætter jeg et WordPress-tema?

Sådan inkluderes eller tilsidesættes WordPress-skabeloner

  1. Bruger besøger et enkelt indlæg.
  2. WordPress ser efter en skabelon i temaet til den tilpassede posttype.
  3. Hvis der ikke er defineret nogen specifik tilpasset posttypeskabelon, bruger den en generel enkelt postskabelon.
  4. Hvis der ikke er defineret en enkelt sideskabelon, bruger den indekset. php.

Hvordan tilsidesætter du et plugin?

Du kan ikke rigtig "tilsidesætte" en funktion. Hvis en funktion er defineret, kan du ikke omdefinere eller ændre den. Din bedste mulighed er at oprette en kopi af pluginet og ændre funktionen direkte. Selvfølgelig bliver du nødt til at gentage dette hver gang pluginet opdateres.

Hvordan redigerer jeg et barnetema-plugin?

Den metode, jeg bruger i øjeblikket til at redigere plugin-filerne, er, at jeg kopierer den fil, jeg vil redigere i min “wp-content / plugins /” -mappe, og jeg indsætter den i min “wp-content / themes / childTheme /” mappe, og det fungerer godt !

Hvordan tilsidesætter jeg pluginet til WooCommerce-skabelonfiler?

For eksempel at tilsidesætte loop / add-to-cart. php, kopier den fil til dit plugin på følgende placering: myplugin / woocommerce / loop / add-to-cart. php og foretag dine ændringer. Temaet vil stadig være i stand til at tilsidesætte det, og alle andre skabelonfiler indlæses fra WooCommerce eller standardstien som normalt.

Hvordan tilsidesætter jeg et WordPress-plugin?

Der er et par ting, du kan gøre.

  1. Prøv at bruge PHP, kroge / filtre til at opnå dette.
  2. Fjern JS-filerne, og genindstil dine egne.
  3. Lav et duplikat af pluginet med dine ændringer, og brug det. Når nye plugins frigives, skal du flette og fortsætte med at bruge dine egne. Du kan have originalen installeret, men ikke aktiv.

Hvordan tilsidesætter jeg plugin-klassen i WordPress?

klasse Import_Facebook_Events_Facebook_Ext udvider Import_Facebook_Events_Facebook offentlig funktion get_location ($ facebook_event) if ( ! isset ($ facebook_event->placere->id)) $ facebook_event->placere->id = ''; // tilføjede denne linje // returnerer null; // anden kode her ny Import_Facebook_Events_Facebook_Ext ();

Hvordan tilsidesætter jeg den overordnede temafunktion i et børnetema?

Funktioner i dit barns tema indlæses inden funktionerne i det overordnede tema. Dette betyder, at hvis dine forældre- og barnetemaer begge har funktioner kaldet min_funktion (), der udfører et lignende job, indlæses det i overordnet temaet sidst, hvilket betyder, at det vil tilsidesætte det i barnetemaet.

Hvordan opretter du en funktion i børnetema?

php behøver vi kun at gøre præcis det: Opret en tom fil og gem den i vores børnetema-mappe med navnet “funktioner. php ”. Åbn din teksteditor, skriv de åbne og lukende php-tags, gem den fil som “funktioner. php ”og upload det til din børnetema-mappe, så får du din første funktionsfil.

Hvordan opretter jeg et børnetema i WordPress?

Naviger til public_html -> wp-indhold -> temamappe. Opret en ny mappe ved at klikke på dens ikon i den øverste menu. Indtast navnet på dit barnetema og klik på Opret. Det anbefales at bruge det overordnede temas navn efterfulgt af et -barns suffiks.

Skift projektets permalink til tilpasset URL
Kan jeg ændre min permalink? Hvordan ændrer jeg permalinket til et projekt i WordPress? Hvordan opretter jeg en brugerdefineret permalink i WordPress?...
Generer permalinks
Hvordan opretter jeg en permalink i WordPress? Hvad er en permalink URL? Påvirker Permalink SEO? Er en DOI en Permalink? Hvilken permalinkstruktur er ...
Permalink ændres efter flere minutter efter lagring af indlæg
Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Hvordan ændrer jeg permalinket til et indlæg? Hvordan løser jeg permalinks i WordPress? Kan du ...