Eksempel

Sætte en URL til en forhåndsvisning i en sidelinje

Sætte en URL til en forhåndsvisning i en sidelinje
  1. Hvordan tilføjer du et sidebjælke på en Mac?
  2. Hvordan får du en forhåndsvisning på en Mac?
  3. Hvad er formatets sidelinje?
  4. Hvor er Finder-sidebjælken på Mac?
  5. Hvordan tilpasser jeg min berøringslinje?
  6. Hvordan tænder jeg sidebjælke?
  7. Hvordan gør jeg preview større på Mac?
  8. Hvordan ændrer jeg preview-indstillinger på Mac?
  9. Hvordan slipper jeg med preview-ruden på en Mac?
  10. Hvordan skjuler jeg sidebjælken i tal?
  11. Hvordan kollapser jeg sidebjælken i sider?

Hvordan tilføjer du et sidebjælke på en Mac?

For at tilføje en fil eller et program til sidebjælken skal du enten bruge et menupunkt eller tastaturgenvej. Vælg emnet, og vælg derefter Filer > Føj til sidepanel, eller tryk på Control-Command-T.

Hvordan får du en forhåndsvisning på en Mac?

På din Mac skal du klikke på Finder-ikonet i Dock for at åbne et Finder-vindue. Vælg mappen eller filen. Hvis du ikke kan se ruden Eksempel til højre, skal du vælge Vis > Vis forhåndsvisning.

Hvad er formatets sidelinje?

Sidevinduet har sidebjælker til højre og venstre, der indeholder kontrolelementer til at ændre dit dokument, dets indstillinger og mere. Formatkontroller: Viser formateringsmuligheder for det, der er valgt i dokumentet på et givet tidspunkt, som f.eks. Tekst, en figur eller et diagram. Det vises i højre side af sidevinduet.

Hvor er Finder-sidebjælken på Mac?

Åbn et Finder-vindue ved at vælge Finder-ikonet i Dock. Vælg Finder i menulinjen, og vælg Præferencer. I Finder-indstillinger skal du vælge Sidebjælke øverst på skærmen. Elementer i Finder-sidebjælken falder i fire kategorier: Foretrukne, iCloud, Steder eller Mærker.

Hvordan tilpasser jeg min berøringslinje?

Sådan ændres Touch Bar-indstillinger

  1. Klik på Apple-ikonet øverst til venstre på skærmen.
  2. Vælg "Systemindstillinger."
  3. Vælg "Tastatur", og naviger derefter til fanen "Tastatur".
  4. Klik på "Touch Bar shows under Touch Bar-indstillingerne."
  5. Vælg derefter fra menuen med indstillinger, der inkluderer appknapper og den udvidede kontrolstrimmel.

Hvordan tænder jeg sidebjælke?

Du kan vise sidelinjen igen ved hjælp af en af ​​følgende metoder:

  1. Brug en gestus. Træk fra venstre side af skærmen med to fingre.
  2. Brug sidestangsknappen. Tryk på sidelinjeknappen for at få vist sidelinjen. Du kan trække sidelinjeknappen til en anden position på skærmen. Figur 4.2. Sidestangsknap.

Hvordan gør jeg preview større på Mac?

Du skal nærme kanten af ​​vinduet fra venstre. Hvis du nærmer dig fra højre, får du i stedet vinduesstørrelsesikonet (to pile uden skillelinje). Når du har vist den rigtige markør, skal du klikke og trække til højre for at ændre størrelsen på eksempelkolonnen og forstørre eksempelbilledet.

Hvordan ændrer jeg preview-indstillinger på Mac?

I Preview-appen på din Mac skal du vælge Preview > Indstillinger, og klik derefter på en præferencerude: Generelt: Skift et vindues baggrundsfarve i Eksempel. Billeder: Skift indstillinger for visning af flere filer i et eksempelvindue og indstilling af skalering af billeder.

Hvordan slipper jeg med preview-ruden på en Mac?

Når Finder er åben i listevisningen, skal du klikke på "Vis" i menulinjen. Her skal du blot klikke på “Skjul eksempelrude.”Du kan også bruge tastaturgenvejen“ kommando + skift + P ”til at gøre det samme. Preview-ruden bliver nu skjult, og den forbliver skjult ved genstart af Finder eller endda genstart af din Mac.

Hvordan skjuler jeg sidebjælken i tal?

Du kan skjule sidebjælken, hvis du vil have mere plads til dit regneark i vinduet Tal. Du kan også få sidebjælken til at vises, når den er skjult. Skjul sidebjælken: Vælg Vis > Inspektør > Skjul inspektør (fra menuen Vis øverst på skærmen, ikke i værktøjslinjen).

Hvordan kollapser jeg sidebjælken i sider?

Bare klik og træk i højre kant for at ændre størrelsen på den. Og klik på << der vises på markøren for at skjule dit sidebjælke helt. Det glider tilbage, når du svæver over vinduets venstre kant.

Permalink navigerer ikke til indlæg (ændrer kun url)
Hvordan ændrer jeg permalinket til et indlæg? Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Er en permalink det samme som en URL? Kan du ændr...
Kategori vises uden basis parmalink
Hvordan fjerner jeg en kategori Base URL? Hvordan ændrer jeg en kategori Permalink i WordPress? Hvad er kategoribase og tagbase i WordPress? Hvordan f...
Vis antal indlæg i en kategori
Hvordan viser jeg kategoritællingen i WordPress? Hvad er postkategori? Hvordan tæller jeg brugerdefinerede indlæg i WordPress? Hvad er kategorieksempe...