Enqueue

Hvornår skal du bruge wp_register_script () -funktionen?

Hvornår skal du bruge wp_register_script () -funktionen?

Wp_register_script () Codex-siden siger bogstaveligt: ​​En sikker måde at registrere javascripts på WordPress til senere brug med wp_enqueue_script () . Dette betyder, at hvis du vil registrere dine scripts, men ikke direkte indlæse dem på dine sider, kan du registrere filerne en gang og derefter indlæse dem, når du har brug for dem.

  1. Hvad er Wp_register_script?
  2. Hvad er brugen af ​​Wp_enqueue_script?
  3. Hvad er enqueue script?
  4. Hvordan tegner jeg et script i WordPress?
  5. Hvad betyder det at indhente stilarter og scripts i WordPress?
  6. Hvad er Wp_enqueue_script i WordPress?
  7. Er ikke defineret WordPress?
  8. Hvordan kalder du en CSS-fil i WordPress?
  9. Hvordan indkapsler jeg billeder i WordPress?
  10. Hvad betyder enqueue??
  11. Hvordan tegner jeg et script i et børnetema?
  12. Hvordan udskiller jeg et plugin-script?

Hvad er Wp_register_script?

wp_register_script betyder, Registrer filen med det samme. wp_register_script registrerer et script, der skal indkapsles senere ved hjælp af funktionen wp_enqueue_script (). wp_enqueue_script () registrerer scriptet, hvis $ src leveres (overskriver IKKE) og indkapsler det.

Hvad er brugen af ​​Wp_enqueue_script?

Funktionen wp_enqueue_script er den bedste løsning til at indlæse JavaScript-filer på dit WordPress-websted. Hvis du udvikler et tema, der bruger JavaScript eller JavaScript-biblioteker, er wp_enqueue_script-funktionen vejen at gå.

Hvad er enqueue script?

Når du sætter et script eller et stilark op, opretter WordPress et håndtag og en sti til at finde din fil og eventuelle afhængigheder, den måtte have (som jQuery), og derefter bruger du en krog, der indsætter dine scripts og stylesheets.

Hvordan tegner jeg et script i WordPress?

For at indkassere scripts og stilarter i frontend'en skal du bruge wp_enqueue_scripts hook. Inden for den tilsluttede funktion kan du bruge funktionerne wp_register_script (), wp_enqueue_script (), wp_register_style () og wp_enqueue_style ().

Hvad betyder det at indhente stilarter og scripts i WordPress?

Enqueue betyder at tilføje (et element af data, der afventer behandling) til en kø af sådanne poster. Du kan lære mere om funktionen på WP-webstedet: http: // codex.wordpress.org / Function_Reference / wp_enqueue_style. men virkelig er det bare en sikker måde at tilføje / sætte en CSS-stilfil på til wordpress-genereret side.

Hvad er Wp_enqueue_script i WordPress?

Kort sagt er wp_enqueue_script () den funktion, der fortæller WordPress at "tilføje" - enqueue - en ny JavaScript-fil til tilføjelse til WordPress.

Er ikke defineret WordPress?

Der er nogle almindelige årsager til, at du støder på fejlen "jquery er ikke defineret" i WordPress. Disse er som følger: Et af dine plugins er i konflikt med andre plugins, især med ældre. JavaScript kører, før siden er fuldt indlæst, efter at jQuery er fuldt indlæst.

Hvordan kalder du en CSS-fil i WordPress?

Åbn en teksteditor, opret en ny tekstfil, gem den som “brugerdefineret. css ”og upload det i en css-mappe i dit aktive WordPress-temas mappe (i.e. / wp-indhold / temaer / tema / css /) via FTP. Download funktionerne. php-fil i dit aktive WordPress-temas mappe (i.e. / wp-indhold / temaer / tema /) via FTP.

Hvordan indkapsler jeg billeder i WordPress?

1: Først inkluderede jeg js-filen i mine plugins php-fil: funktion theme_name_scripts () wp_enqueue_script ('script-name', get_template_directory_uri () . '/ js / eksempel. js '); add_action ('wp_enqueue_scripts', 'theme_name_scripts');

Hvad betyder enqueue??

enqueue: at placere noget i en kø; at tilføje et element til halen i en kø; dequeue for at tage noget ud af en kø; for at fjerne det første tilgængelige element fra køens hoved.

Hvordan tegner jeg et script i et børnetema?

is_admin ()) wp_enqueue_style ('hamburger', get_styleheet_directory_uri () . "/ css / main. css ", '', '', 'all'); add_action ('wp_enqueue_scripts', 'NovelLite_child_add_stylesheet'); funktion NovelLite_child_wp_enqueue_scripts () wp_enqueue_script ('hamburger', get_stylesheet_directory_uri) . "/ js / hamburger-menu.

Hvordan udskiller jeg et plugin-script?

Dequeue & Enqueue-scripts

  1. Opret et underordnet tema, hvis det ikke eksisterer endnu (oprettelse af et underordnet tema forhindrer temaopdateringer, der overskriver dit arbejde)
  2. I barnets temafunktioner. ...
  3. for at dequeue et typeark skal du bruge wp_dequeue_style plus handlernavnet i tilbuddet.
  4. For at dequeue et Javascript skal du bruge wp_dequeue_script plus handlernavnet i tilbuddet.

iFrame permalinks på Wordpress
Hvordan integrerer jeg en iFrame i WordPress? Hvordan tilføjer jeg en permalink i WordPress? Hvordan ændrer jeg permalink på en WordPress-side? Hvorda...
Hvordan kan man opnå denne permalink perfekt? domæne.com /% kategori% /% postnavn%
Hvordan får du en permalink URL? Hvordan skriver du en god permalink? Hvordan ændrer jeg permalinket til et indlæg i WordPress? Hvordan ændrer jeg en ...
Produktkategorier i url
Hvordan finder jeg produktkategoriens URL i WooCommerce? Hvordan ændrer jeg produktkategoriens URL i WooCommerce? Hvordan fjerner jeg en produktkatego...