Sløjfe

mens løkken fortsættes i næste afsnit

mens løkken fortsættes i næste afsnit
  1. Kan du bruge fortsæt om et stykke løb?
  2. Hvordan fortsætter du et stykke løb?
  3. Hvordan fortsætter du et stykke løb i Python?
  4. Hvordan fortsætter du et stykke tid i JavaScript?
  5. Hvad er mens loop eksempel??
  6. Hvilken løkke er garanteret at udføre mindst en gang?
  7. Stop Break alle sløjfer?
  8. Hvorfor er en for-loop mere kraftfuld end en while-loop?
  9. Hvordan bryder du i en løkke?
  10. Hvad er forskellen mellem for loop og while loop?
  11. Hvordan konverterer du en for-loop til en while-loop?
  12. Vil du fortsætte loop i Python?

Kan du bruge fortsæt om et stykke løb?

Fortsæt nøgleordet kan bruges i en hvilken som helst af loopkontrolstrukturer. Det får løkken til straks at hoppe til den næste iteration af sløjfen. ... I en while-loop eller do / while-loop springer kontrol straks til det boolske udtryk.

Hvordan fortsætter du med et stykke løb?

Fortsæt-udsagnet springer resten af ​​instruktionerne over i en for eller mens løkke og begynder den næste iteration. For at afslutte sløjfen fuldstændigt skal du bruge en pauseopgørelse. Fortsæt er ikke defineret uden for en for eller mens løkke. Brug return for at afslutte en funktion .

Hvordan fortsætter du et stykke løb i Python?

Fortsæt-udsagnet i Python returnerer kontrollen til begyndelsen af ​​while-sløjfen. Fortsættserklæringen afviser alle de resterende udsagn i den aktuelle iteration af sløjfen og flytter kontrollen tilbage til toppen af ​​sløjfen. Fortsæt-udsagnet kan bruges i både mens og til sløjfer.

Hvordan fortsætter du et stykke tid i JavaScript?

Fortsættssætningen bryder en iteration (i sløjfen), hvis en bestemt tilstand opstår, og fortsætter med den næste iteration i sløjfen. Forskellen mellem fortsæt og bruderklæringen er i stedet for at "springe ud" af en løkke, fortsætter udsagnet "springer over" en iteration i løkken.

Hvad er mens loop eksempel??

En "While" -sløjfe bruges til at gentage en bestemt kodeblok et ukendt antal gange, indtil en betingelse er opfyldt. For eksempel, hvis vi vil bede en bruger om et tal mellem 1 og 10, ved vi ikke, hvor mange gange brugeren kan indtaste et større tal, så vi bliver ved med at spørge "mens antallet ikke er mellem 1 og 10".

Hvilken løkke er garanteret at udføre mindst en gang?

Den eneste loop, der altid bliver udført, er do while loop. For så vidt som do while loop betragtes, vurderes tilstanden først, når du når slutningen af ​​en loop. På grund af denne karakter af det bliver en do while-loop altid udført mindst en gang.

Stop Break alle sløjfer?

I en indlejret sløjfe stopper en break-sætning kun den loop, den er placeret i. Derfor, hvis en pause placeres i den indre sløjfe, fortsætter den ydre sløjfe stadig. Men hvis bruddet placeres i den ydre sløjfe, stoppes hele sløjfen.

Hvorfor er en for-loop mere kraftfuld end en while-loop?

A for loop er mere struktureret end while-loop. ... initialisering: udføres inden sløjfen begynder. udtryk: evalueret før hver iteration, forlader sløjfen, når den er falsk. inkrement: udført i slutningen af ​​hver iteration.

Hvordan bryder du i en løkke?

Når der er stødt på en pauseopgørelse inde i en løkke, afsluttes sløjfen straks, og programstyringen genoptages ved den næste sætning, der følger sløjfen. Det kan bruges til at afslutte en sag i switch-erklæringen (dækket i næste kapitel).

Hvad er forskellen mellem for loop og while loop?

'For' -sløjfen blev kun brugt, når vi allerede vidste antallet af iterationer. 'While' -sløjfen bruges kun, når antallet af iteration ikke nøjagtigt er kendt. Hvis betingelsen ikke er sat i 'for' -sløjfe, gentager sløjfen uendelige tider. ... I 'for' sløjfe gentages initialiseringen, når den er færdig, aldrig.

Hvordan konverterer man en for-loop til en while-loop?

For at konvertere en for-loop til while-loop skal vi blot tilføje initialiseringserklæringen før while-loop.

  1. / * For loop * / int i; for (i = 0; i < 10; i ++) ...
  2. / * While loop * / while (* str++ != NULL) længde ++; ...
  3. / * Gør mens loop * / do. status = check_connection (); ...
  4. / * For loop * / int i; for (i = 0; i < 10; i ++)

Vil du fortsætte loop i Python?

"Mens loop i python for vil du fortsætte" Kodesvar

  1. under input ("Vil du fortsætte? [y / n] ") ==" y ":
  2. # gør noget.
  3. print ("gør noget")

At have flere URL-strukturer til wordpress-blog
Hvad er den bedste permalinkstruktur til WordPress? Hvordan laver jeg flere kategorier i WordPress? Hvordan tilføjer jeg en kategori og underkategori ...
Hvorfor Permalink ikke vises i Indstillinger? [lukket]
Kan ikke finde Permalink-indstillinger WordPress? Hvordan nulstiller du permalinks? Hvordan ændrer jeg permalinket til en WordPress-side? Hvad er en p...
skift permalink nummer
Hvordan ændrer jeg en Permalink? Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur? Kan du ændre permalinks på WordPress com? Hvordan ændrer jeg w...