Kategori

Yoast - Brugerdefineret taksonomi - primær kategori

Yoast - Brugerdefineret taksonomi - primær kategori
  1. Hvordan finder jeg primær taksonomi i WordPress?
  2. Hvad er den primære kategori i Yoast?
  3. Hvad er en primær kategori WordPress?
  4. Hvordan opretter jeg en taksonomisk kategori i WordPress?
  5. Hvordan finder jeg posttaksonomi?
  6. Hvordan får jeg et brugerdefineret taksonominavn i WordPress?
  7. Hvad er en primær kategori fly?
  8. Hvordan redigerer du et uddrag i Yoast?
  9. Hvordan tilpasser du Yoast-brødkrummer?
  10. Hvad er din virksomhedskategori Google-annoncer?

Hvordan finder jeg primær taksonomi i WordPress?

WordPress er en fantastisk platform, men der er ingen indbygget funktion til at få den primære kategori til et indlæg. Denne funktion accepterer følgende parametre: $ post_id: det post-id, som vi ønsker kategorierne for. $ term: Som standard er det indstillet til 'kategori', men du kan indstille det til enhver anden taksonomi, såsom post_tag.

Hvad er den primære kategori i Yoast?

De er de klikbare links, du normalt ser øverst på siden. De kan let implementeres ved hjælp af Yoast SEO-brødkrummerblokken. Nu, hvorfor er de vigtige for den primære kategori? Afhængig af strukturen på dit websted kan nogle af dine indlæg tilhøre flere kategorier.

Hvad er en primær kategori WordPress?

Den 3.1 opdatering til Yoasts WordPress SEO-plugin bragte en ny funktion med - muligheden for at indstille en "Primær" kategori for et indlæg. ... WordPress SEO-plugin bruger dette, når det genererer dets valgfri breadcrumb-links. Så den vigtigste kategori kan vises i stedet for en af ​​mange kategorier, der kan anvendes på et indlæg.

Hvordan opretter jeg en taksonomisk kategori i WordPress?

Gå derefter til CPT UI »Tilføj / rediger taxonomier-menupunkt i WordPress-adminområdet for at oprette din første taksonomi. På denne skærm skal du gøre følgende: Opret din taksonomislug (dette vil gå i din URL) Opret flertalsetiketten.

Hvordan finder jeg posttaksonomi?

Få WordPress-post-taksonomiværdier

  1. [term_id] =>
  2. [navn] =>
  3. [slug] =>
  4. [term_group] =>
  5. [term_order] =>
  6. [term_taxonomy_id] =>
  7. [taksonomi] =>
  8. [beskrivelse] =>

Hvordan får jeg et brugerdefineret taksonominavn i WordPress?

Alt du skal gøre er at indsætte følgende kode på din taksonomiarkivside. $ term = get_term_by ('slug', get_query_var ('term'), get_query_var ('taksonomi'));
...
Sådan vises den aktuelle taxonomititel, URL og mere i WordPress

  1. term_id.
  2. navn.
  3. slug.
  4. term_group.
  5. term_taxonomy_id.
  6. taksonomi.
  7. beskrivelse.
  8. forælder.

Hvad er en primær kategori fly?

Definition af primær kategori fly. Et primært fly er af simpelt design og er udelukkende beregnet til fornøjelse og personlig brug. ... Et fly i primær kategori kan have en maksimal certificeret vægt på ikke mere end 2700 pund, en maksimal siddekapacitet på fire og en kabine uden tryk.

Hvordan redigerer du et uddrag i Yoast?

Redigering af Yoast SEO-uddraget

Klik på "Alle sider" i undervinduet. Dette åbner en liste over siderne på dit websted. Klik på "Rediger" under den side, du vil ændre. Klik på "Rediger uddrag".

Hvordan tilpasser du Yoast-brødkrummer?

På fanen Avanceret i Yoast SEO-metafeltet og sidebjælken finder du et felt kaldet 'Breadcrumbs Title' (se billedet nedenfor). Hvis du har aktiveret brødkrummer, kan du ændre brødkrummetitlen ved at udfylde din tilpassede titel i dette felt. Klik derefter på 'Opdater' for at se ændringerne på dit indlæg eller din side.

Hvad er din virksomhedskategori Google-annoncer?

Google My Business-kategorier (eller Google maps-kategorier) er meget vigtige felter, som du angiver til din GMB-fortegnelse, der beskriver, hvad din virksomhed er for både mennesker og søgemaskiner. Du kan indstille både primære og sekundære kategorier til din Google My Business-fortegnelse.

Hvorfor kan ikke ændre permalinket til min side / indlæg?
Hvordan ændrer jeg permalink på en WordPress-side? Hvorfor kan jeg redigere permalink WordPress? Hvad sker der, hvis jeg ændrer min permalink-struktur...
Sådan opdateres permalink programmatisk?
Hvordan ændrer jeg Permalink i WordPress programmatisk? Hvordan opdaterer du permalinks? Hvordan kan jeg ændre tilpasset posttype permalink? Hvordan s...
Standardindstilling permalink / blog /
Hvordan ændrer jeg standard Permalink i WordPress? Hvordan vil du ændre dine blogindstillinger for permalink? Hvilket er det korrekte format for en pe...